Közérdekű információk

 • KÖZÉRDEKŰ!

  Kedves Ügyfeleink! Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016. április 26.-án kedden, 8:00 és 14:00 óra között, technikai okok miatt nem tudják majd elérni telefonon a Zöld Híd Régió NKft. Ügyfélszolgálatát. Megértésüket köszönjük!
 • Helyreigazítás és pontosítás a Váci Naplóban megjelent „Szeméthegy a laktanya udvarán” című cikk állításai kapcsán

  A Váci Naplóban 2016. április 15-én megjelent összefoglaló cikk tévesen azt sugallja, hogy Társaságunk, a Zöld Híd Régió Nonprofit Kft. felelőssége a váci laktanyában felhalmozódott, nagy mennyiségű lomtalanítási hulladék.
 • 2016-os matricák ellenőrzése Kartalon

  Kedves Ügyfeleink! Kedves kartali Lakosok! Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy még a tavalyi év során megkezdtük azt az eljárást, amely szerint ellenőrizzük, és nem ürítjük ki az érvényes matrica nélküli edényeket valamint a nem beazonosítható edényeket. Kartalon az ellenőrzés 2016. április 14-én, csütörtöki napon lesz, a szokásos gyűjtési időpontban.
 • 2016-os matricák ellenőrzése Őrbottyánon

  Kedves Ügyfeleink! Kedves őrbottyáni Lakosok! Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy még a tavalyi év során megkezdtük azt az eljárást, amely szerint ellenőrizzük, és nem ürítjük ki az érvényes matrica nélküli edényeket valamint a nem beazonosítható edényeket. Őrbottyánban az ellenőrzés 2016. április 7-én, csütörtöki napon lesz, a szokásos gyűjtési időpontban.
Ügyfélszolgálat Tovább Hulladékgyűjtés rendje Tovább Egyéb közösségi esemény 27 Tovább