Aktuális

Elmaradt gyűjtőjátatok Kosd és Szigetmonostor-Horány településeken Részletek
2018.07.18
Tisztelt Lakosok! Kosd településen útépítés miatt elmaradt a kommunális hulladék legyűjtése a Szabadság utcában, pótlása holnap (július 19-én) történik. Szigetmonostor-Horány településén a Szegfű utca és a Szentendrei út közötti szakaszon és a Nagyduna sétányon elmaradt a zöldhulladék gyűjtése, pótlása szombaton (július 21-én) történik. Köszönjük megértésüket!
Kommunális hulladékgyűjtés elmaradása Diósjenő üdülőterületén, valamint Szendehelyen a Bem József és a Rózsa Ferenc utcákban Részletek
2018.07.09
Tisztelt Lakosok! Technikai okok miatt ma elmarad a kommunális hulladékgyűjtés Diósjenő üdülőtelep részén, valamint Szendehelyen a Bem József és a Rózsa Ferenc utcákban. A gyűjtés pótlása holnap (július 10-én) történik. Köszönjük megértésüket!
Július 9-én elmarad a személyes ügyfélfogadás Fóton Részletek
2018.07.06
Tisztelt Fót és környéki lakosok! 2018. július 9-én, hétfőn a személyes ügyfélszolgálati nap Fóton a nyári szabadság miatt elmarad. Ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@zoldhid.hu e-mail címen érhetik el, postai úton Zöld Híd B.I.G.G. NKft. 2101 Gödöllő, Pf.:75 címen, vagy a 06 (28) 561 200 telefonszámon. Köszönjük megértésüket!
Elmarad a szelektív hulladékgyűjtés Letkés és Ipolydamásd településeken Részletek
2018.07.03
Tisztelt Lakosok! A mai napon technikai okok miatt elmarad a szelektív hulladék gyűjtése Letkés és Ipolydamásd településeken. Pótlása holnap (július 4-én) történik. Köszönjük megértésüket!