Aktuális

Újabb elmaradt gyűjtőjáratok pótlása Részletek
2018.03.09
Tisztelt gödöllői, erdőkertesi, őrbottyáni, ikladi és domonyi Lakosok! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szolgáltatási területünk egyes részein a hulladék elszállítását az alábbiak szerint tudjuk biztosítani a gépjárműveink meghibásodása miatt. Kérjük Önöket, hogy tájékoztassák a szomszédaikat és az ismerőseiket is a változásról! Megértésüket és segítségüket köszönjük!
Tájékoztató Üdülőtulajdonosok részére Részletek
2018.03.02
Tisztelt Üdülőtulajdonos! Az Ön településének önkormányzati rendelete alapján április 1. – szeptember 30. között minden üdülőtulajdonos a közszolgáltató által biztosított, speciális többlethulladékos zsákba tudja kihelyezni a háztartási hulladékot. A zsákok csak a hulladék gyűjtésére, tárolására szolgálnak, az állandó lakosok által használt szabványos gyűjtőedényt helyettesítik. A speciális többlethulladékos zsákok 2018. március 16. és május 31. között átvehetők.
Elmaradt gyűjtőjáratok pótlása Részletek
2018.03.01
Tisztelt erdőkertesi, gödöllői, mogyoródi, kartali, penci, csörögi, őrbottyáni és kistarcsai Lakosok! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szolgáltatási területünk egyes részein a hulladék elszállítását az alábbiak szerint tudjuk biztosítani a zord időjárás és a gépjárműveink meghibásodása miatt. Kérjük Önöket, hogy tájékoztassák a szomszédaikat és az ismerőseiket is a változásról! Megértésüket és segítségüket köszönjük!
Telefonos rendszer átalakítása Részletek
2018.02.12
Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy telefonos rendszerünk átalakítás alatt van, ezért az ügyintézés során technikai hibák merülhetnek fel. Az okozott kellemetlenségért a szíves elnézésüket kérjük! Megértésüket köszönjük! Tisztelettel: Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit. Kft.