Tájékoztatás A SZEMÉT HELYZETRŐL

tajekoztatoAz államilag rögzített díjak mellett a Zöld Híd sem tudta kigazdálkodni a rezsicsökkentés, az e-útdíj, a banki tranzakciós adó, a felügyeleti díj és a hulladéklerakási járulék plusz terheit: EZEK MIATT EGYÖTÖDÉVEL KEVESEBB PÉNZBŐL GAZDÁLKODHATUNK.

Ha a rajtunk kívül álló okok miatt kialakult gazdasági-pénzügyi helyzet érdemben nem változik, akkor a ZÖLD HÍD 2015. SZEPTEMBER 1-IG képes biztosítani a hulladékszállítás zavartalan működtetését.

Addig is a NEM FIZETŐ ÜGYFELEINK HULLADÉKÁT MÁR NEM TUDJUK ELSZÁLLÍTANI: azaz csak az érvényes matricával rendelkező kukákban és a szabványos köztisztasági zsákokban elhelyezett hulladékot gyűjtjük be.

AZ ÜGYFELEINK TARTOZÁSA ELÉRTE AZ 500 MILLIÓ FORINTOT: ennyi pénzből 9 hónapon keresztül tudnánk biztosítani az összes dolgozónk munkabérét.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a Zöld Híd Régió Nonprofit Kft. 100 százalékban önkormányzati tulajdonú közszolgáltató, amely a díjaiba soha nem épített be üzleti nyereséget és soha nem fizetett osztalékot. Ellenben minden alkalmazottja, beszállítója és külső partnere felé időben rendezi pénzügyi kötelezettségeit.

A teljes tájékoztató anyagot szolgáltatási területünk 109 településének valamennyi háztartásába eljuttatjuk.

Köszönjük figyelmét!