Aktuális

Balassagyarmati nyílt nap, ideiglenes időpontváltozás! Részletek
2019.02.12
Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán u. 59. szám alatt lévő nyitott ügyfélszolgálati napunk betegség miatt 2019. február 13-án elmarad! A kimaradt nap pótlása miatt 2019. február 18-án és február 20-án is várjuk Önöket! Szíves megértésüket megköszönve, Zöld Híd B.I.G.G. NKft. Ügyfélszolgálata.
Elmaradt a szelektív hulladék begyűjtése Kemence településen Részletek
2019.02.05
Tisztelt Lakosok! A mai napon (február 5-én) technikai okok miatt elmaradt a szelektív hulladék begyűjtése Kemence településen. A gyűjtés pótlása holnap (február 6-án) történik. Kérjük szíves türelmüket!
Szelektív hulladékgyűjtés elmaradása Nagymaros 1-es körzetében Részletek
2019.02.04
Tisztelt Lakosok! A mai napon (február 4-én) technikai okok miatt elmaradt a szelektív hulladék begyűjtése Nagymaros település 1-es körzetében. Pótlása holnap (február 5-én) történik. Köszönjük szíves türelmüket!
Elmaradt a kommunális hulladék begyűjtése Alsópetény, Felsőpetény és Acsa egyes utcáiban Részletek
2019.02.01
Tisztelt Lakosok! A mai napon (február 1-jén) a síkos útviszonyok miatt elmaradt a kommunális hulladék begyűjtése Alsópetény településen a Rákóczi utcában, Felsőpetény településen a Cserhát utcában, valamint Acsán a Béke, Felszabadulás, Honvéd, Szőlő és Mogyorós utcákban. A gyűjtés pótlása - az útviszonyok függvényében - előreláthatóan február 8-án történik. Az edényzetek leürítése mellett a kihelyezett plusz zsákokat is elvisszük. Kérjük szíves türelmüket!