Hasznos

Balassagyarmati nyílt nap, ideiglenes időpontváltozás!

tovább
2019.02.12
Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán u. 59. szám alatt lévő nyitott ügyfélszolgálati napunk betegség miatt 2019. február 13-án elmarad! A kimaradt nap pótlása miatt 2019. február 18-án és február 20-án is várjuk Önöket! Szíves megértésüket megköszönve, Zöld Híd B.I.G.G. NKft. Ügyfélszolgálata.

Elmaradt a szelektív hulladék begyűjtése Kemence településen

tovább
2019.02.05
Tisztelt Lakosok! A mai napon (február 5-én) technikai okok miatt elmaradt a szelektív hulladék begyűjtése Kemence településen. A gyűjtés pótlása holnap (február 6-án) történik. Kérjük szíves türelmüket!

Szelektív hulladékgyűjtés elmaradása Nagymaros 1-es körzetében

tovább
2019.02.04
Tisztelt Lakosok! A mai napon (február 4-én) technikai okok miatt elmaradt a szelektív hulladék begyűjtése Nagymaros település 1-es körzetében. Pótlása holnap (február 5-én) történik. Köszönjük szíves türelmüket!

Elmaradt a kommunális hulladék begyűjtése Alsópetény, Felsőpetény és Acsa egyes utcáiban

tovább
2019.02.01
Tisztelt Lakosok! A mai napon (február 1-jén) a síkos útviszonyok miatt elmaradt a kommunális hulladék begyűjtése Alsópetény településen a Rákóczi utcában, Felsőpetény településen a Cserhát utcában, valamint Acsán a Béke, Felszabadulás, Honvéd, Szőlő és Mogyorós utcákban. A gyűjtés pótlása - az útviszonyok függvényében - előreláthatóan február 8-án történik. Az edényzetek leürítése mellett a kihelyezett plusz zsákokat is elvisszük. Kérjük szíves türelmüket!

Elmaradt a kommunális hulladék begyűjtése Erdőkertes, Galgagyörk és Csömör egyes utcáiban

tovább
2019.01.31
Tisztelt Lakosok! Tegnap (január 30-án) elmaradt a kommunális hulladék begyűjtése Erdőkertesen az Alig, Lomb és Kálmán utcákban, Galgagyörk településen a Határ, Ifjúság, Mandulás, Liget, Ady Endre, Kállói, Petőfi utcákban és a Falujárók útjának végében, valamint Csömörön a Nektár közben. Pótlásuk február 6-án (jövő héten) történik. Kérjük szíves türelmüket!

Elmaradt gyűjtőjáratok Pusztaberki és Verőce egyes utcáiban

tovább
2019.01.29
Tisztelt Lakosok! A mai napon (január 29-én) a síkos útviszonyok miatt elmaradt a kommunális és a szelektív hulladék begyűjtése Pusztaberki településen a Kastély és a Béke utcákban, valamint Verőce üdülő területén a Csattogó, Kanyar, Derék, Tábor, Fenyves és Rigó utcákban. Pótlásuk a jövő héten történik. Köszönjük szíves türelmüket!

Közlemény a gödöllői hulladéklerakó telepet érintő tűzesettel kapcsolatban

tovább
2019.01.29
A 2019. január 25-én, a délelőtti órákban Gödöllő belterületén, a Repülőtéri úton keletkezett tűz nem érintette a Zöld Híd B.I.G.G. Nkft. Kerepes, Ökörtelek-völgyben található központját. A tűzeset egy magánvállalkozás telephelyén történt.

Elmaradt a kommunális hulladék begyűjtése Kóspallag, Diósjenő, Nagymaros, Nógrád és Szendehely egyes utcáiban

tovább
2019.01.29
Tisztelt Lakosok! A mai napon (január 28-án) a síkos útviszonyok miatt Kóspallag, Diósjenő, Nagymaros, Nógrád és Szendehely egyes utcáiban elmaradt a kommunális hulladék begyűjtése. A pótlás folyamatosan történik, amint az útviszonyok engedik. Kérjük szíves türelmüket!

Elmaradt a kommunális hulladékgyűjtés Alsópetény és Nőtincs egyes utcáiban

tovább
2019.01.25
Tisztelt Lakosok! A mai napon (január 25-én) a síkos út miatt elmaradt a kommunális hulladék begyűjtése Alsópetény településen a Rákóczi utcában és a Fűzfa soron, valamint Nőtincs településen a Béke utcában és a Horgásztónál. Pótlása február 1-jén (jövő hét pénteken) történik. Kérjük szíves türelmüket!

Elmaradt gyűjtőjáratok Erdőkertes és Vácegres egyes utcáiban

tovább
2019.01.24
Tisztelt Lakosok! Tegnap (január 23-án) elmaradt a szelektív hulladék begyűjtése Erdőkertesen az Akácfa és a Rózsa utcákban. Pótlása két hét múlva, február 6-án történik. Elmaradt a kommunális hulladék begyűjtése Vácegresen a Táncsics Mihály, Dózsa György, Sallai Imre és Kenderes utcákban, valamint a Petőfi utca tetejében. Pótlása jövő héten (január 30-án) történik. Kérjük szíves türelmüket!
1  2  3  4  5  >  [19]