Programkínálat

Oktatás, nevelés

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves érdeklődőt, hogy a Kerepes - ÖköLátogatásrtelek völgyi, valamint a Nógrádmarcali Hulladékkezelő Központjaink előzetes egyeztetést követően egész évben díjmentesen látogathatóak. A látogatások alkalmával megismerkedhetnek a Hulladékkezelési Központjainkban folyó tevékenységgel, a beérkező hulladékok további sorsával.
Felhívjuk az oktatási intézmények figyelmét arra, hogy a központokban tett látogatás kézzelfogható, maradandó élményt nyújt gyerekeknek és már óvodás korcsoportoktól kezdődően jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a mindennapi élet részévé váljon számukra a szelektív hulladékgyűjtés, valamint a hulladékok mennyiségének csökkentése.

Oktatási programunk keretében rendelkezésünkre áll egy 50 fős autóbusz, mely a Központjainkba tett látogatások kényelmét és zökkenőmentességét teszi lehetővé nagylétszámú csoportjaink számára. Az autóbuszt előzetes egyeztetést követően tudjuk díjmentesen biztosítani látogatóinknak.
Városi rendezvények, falunapok, más jeles közösségi események alkalmával szívesen vállalunk közreműködést, melyet színes programmal valósítunk meg.
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, hogy látogatást tegyenek Hulladékkezelő Központjainkban, és képet kapjanak a társaságunknál folyó tevékenységekről!

Programajánlat oktatási intézmények részére


A látogatások szervezésével kapcsolatban hívható:

Nógrád megyében

Veres Eszter - oktatási referens

tel: 06 (40) 201-026
e-mail: veres.eszter@zoldhid.hu

Pest megyében

Enyedi Bettina - oktatási referens

tel: 06 (28) 561-200
e-mail: enyedi.bettina@zoldhid.hu