Rendezvények

 

Rólunk mondták:

2016. 06. 23. csütörtök Váci Kisvác Középvárosi Óvoda Csányi Körúti Tagóvodája


„Szeretnénk köszönetet mondani a június 23-án a váci Csányi körúti óvodában megtartott előadásért. A beszélgetés a gyerekekkel a környezetünkről és annak megóvásáról, a szelektív hulladékgyűjtésről, nagyon hasznos volt. Az életkoruknak megfelelően értesülhettek arról, hogyan tudnak ők is segíteni az élővilágunk megóvásáért. A mese, a színező, a feladatlap játékosan rögzítette ezeket az ismereteket.”2016. 06. 30. csütörtök, Földváry Károly Általános Iskola, Vác


„Szeretnénk megköszönni a Váci Földváry Károly Általános Iskola nyári napközijében tartott interaktív előadását. A gyerekek sok hasznos ismeretet szereztek a környezetvédelemről és hulladékgazdálkodásról. Nagyon élvezték a koruknak megfelelően előadott témákat és a közös játékkészítést.”


Szivárvány Tábor Őrbottyán, 2017. július 28.


„Az óvodások érdeklődését nagyszerűen felkeltették azáltal, hogy ők maguk is szétválogathatták, csoportosíthatták a halacskákon elhelyezett anyagokat. Felhívták ezzel is a figyelmüket a szelektív hulladékgyűjtésre, ami már ebben az életkorban is nagyon fontos feladat. A tekés játék a tejfölös dobozokkal, a kreatív foglalkozás, a játékkészítés – mind jó hangulatban telt. Nagy hatással volt a gyerekekre, a következő napokon is szívesen visszaemlékeztek erre, sőt az egyik angol foglalkozáson még egy dalocskát is megtanultunk arról, hogy az egész világ, a Földünk a mi kezünkben van, vigyáznunk, védenünk, óvnunk kell nekünk is. Mindezeket az élményeket köszönjük szépen.”