Folytatódott az ellenőrzés: 509 újabb jegyzőkönyv

Augusztus 13-án két településen, Aszódon és Rétságon folytattuk az ellenőrzést összesen 3 300 háztartásban.

A kiküldött tájékoztatásnak megfelelően augusztus 13-án folytattuk azt az eljárást, amely szerint nem ürítjük ki az érvényes, 2015-ös matrica nélküli edényeket és a nem beazonosítható edényeket. A második, ilyen akció során 2 település Aszód és Rétság hulladékát gyűjtöttük be. A csütörtöki ellenőrzési akció számokban.

Aszódon 2 256 háztartás hulladékát gyűjtöttük be. 362 db jegyzőkönyvet vettünk fel és hagytunk értesítőt problémás Ügyfeleinknél. Itt 21 darab beazonosíthatatlan címet és hozzá tartozó edényzetet találtak munkatársaink.

Rétságon 1 110 háztartás hulladékát gyűjtöttük be. 147 db jegyzőkönyvet vettünk fel és hagytunk értesítőt problémás Ügyfeleinknél. Itt öt darab beazonosíthatatlan címet és hozzá tartozó edényzetet találtak munkatársaink.

Közvetlenül az ellenőrző akciót követő két napon Aszódról 125 darab, Rétságról 45 darab telefonos megkeresés érkezett Ügyfélszolgálatunkhoz.

Jelenleg az eddigi 11 ellenőrzött település adatainak feldolgozását végezzük.

A következő ellenőrzés helyéről és idejéről honlapunkon és Facebook-oldalunkon keresztül is időben tájékoztatni fogjuk kedves Ügyfeleinket.