Két napja nincs áram, fűtés és telefon a gödöllői hulladékfeldolgozó központban

A rendkívüli időjárási viszonyok következtében Gödöllő közelében leszakadt nagyfeszültségű távvezeték miatt a térség hulladékfeldolgozási központjában, Kerepes Ökörtelek-völgyben jelenleg sincs áram, fűtés és telefon. Az irodai dolgozókat rendkívüli szabadságra küldték. A 285 ezer embert ellátó a Zöld Híd Régió Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata sem működik telefon és internet szolgáltatás hiányában, a társaságot nem lehet telefonon hívni. Farkas Balázs megbízott ügyvezető igazgató elmondta, hogy az ELMŰ-ÉMÁSZ szakemberei folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán. Tájékoztatásuk szerint leghamarabb kedd délre állhat helyre az áramszolgáltatás. A Zöld Híd telefonvonalai és ügyfélszolgálata csütörtök reggeltől működhetnek ismét.

A társaság tájékoztatja a szolgáltatási területéhez tartozó 109 település lakosságát, hogy gyűjtőjárataik a rendkívüli helyzet ellenére fennakadás nélkül, folyamatosan szállítják el a keletkezett hulladékot.

A társaság honlapján és Facebook-oldalán közzéteszi a legfrissebb információkat, ügyfeleiktől pedig türelmet és megértést kérnek.