Tájékoztatás Zsákértékesítő Partnereink részére

Tisztelt Zsákértékesítő Partnerünk!

A Zöld Híd B.I.G.G. Nkft. által ellátott településeken Társaságunk végzi a zöldhulladék és a többlethulladék zsákok értékesítését. Értékesítő partnereink és a lakosság gyorsabb, pontosabb és rugalmasabb ellátása érdekében 2017. október 09. napjától a következő változásokat vezettük be:

  • Zsákok kiszállítását az adott település kommunális/szelektív/zöld hulladék gyűjtésének napján tudjuk teljesíteni.
  • Vállalkozásának zsákigényét az adott település gyűjtési napját megelőző munkanapon délelőtt 10 óráig adhatja le Kollégáink felé.
  • Zsákok kiszállítása és átvétele szállítólevélen történik, a számla együttes átadásával, melyet 15 napon belül kiegyenlíteni szíveskedjen! Nem fizetés esetén nem áll módunkban újabb zsákokat kivinni Önnek!
  • A lakosság által megvásárolt és esetenként előforduló selejtes zsákokat kérjük, cserélje ki és jelezze írásban Társaságunk felé. Az esetről szíveskedjen pontos dátummal, hellyel, termék-megnevezéssel, darabszámmal jegyzőkönyvet vagy feljegyzést készíteni és azt részünkre megküldeni. Ez esetben az Ön következő szállítási napján díjmentesen cseréljük a hibás termékeket.
  • Rendeléseket emailen, illetve SMS-ben várjuk, amelyre egy munkanapon belül írásban visszaigazolást küldünk. A gyűjtési napot megelőző munkanap 10 óráig leadott és még aznap visszaigazolt megrendeléseket szállítjuk ki másnap.
  • Elérhetőségeink: zsakrendeles@zoldhid.hu, +36-20/6102669

Kérjük, zsákrendelési igényét időben jelezze Társaságunk felé a lakosság zökkenőmentes ellátása érdekében.

Köszönjük együttműködését!                   Zöld Híd B.I.G.G. Nkft.