Türelmi időszak a matricák kiragasztására

A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. 2020 januárjának végén kezdte eljuttatni az ügyfelekhez a 2020-as évre érvényes, a szolgáltatás igénybevételére feljogosító matricákat, amellyel kapcsolatos korábbi tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja.

Abban az esetben, amennyiben az NHKV Zrt. 2019. utolsó negyedéves számlájának mellékleteként érkező matricát még nem kapta meg, szíves türelmét kérjük, tekintettel a postai átfutási időre.

Amennyiben az utolsó negyedéves kimutatás megérkezett, de nem talált mellette matricát, holott jogosult a szolgáltatásra, kérjük, a kérdés tisztázása végett vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, amelynek elérhetőségeiről a következő linken tájékozódhat: https://www.zoldhid.hu/ugyfelszolgalat.

Február hónapban türelmi időszakot hirdet meg a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft., ami azt jelenti, hogy kollégáink hiány esetén figyelmeztetik az ingatlantulajdonosokat a matrica kiragasztására. Ennél fogva minden esetleges félreértés tisztázására marad ideje az ügyfeleknek és társaságunknak az ellenőrzések megkezdése előtt. Köszönjük együttműködésüket!