Hírek

Honlapunkon elérhető a zsákárúsító helyek listája

A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. hulladékgyűjtő zsákjait helyi értékesítőkön keresztül szerezhetik be az Ügyfelek. Az adott településeken elérhető kereskedők listáját kollégáink heti rendszerességgel frissítik, amely a honlapunkon keresztül továbbra is megtekinthető.

2020-03-31 00:00:00

A zöldhulladék tervezett gyűjtési rendje március 30. és április 3. között

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. munkatársai ezen a héten a megadott napokon a következő településeken tervezik elszállítani a zöld hulladékot. Kérjük Önöket, hogy a megfelelő gyűjtőzsákot használva, a megadott dátum előtt helyezzék ki a zöldhulladékot.

2020-03-30 00:00:00

Változás a zöldhulladék-szállítás ütemezésében

A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. továbbra is ellátja a jogszabályok által előírt hulladékgazdálkodási feladatait, azonban a koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet bizonyos változtatásokat okoz a szolgáltatásban. Ezekről már korábban tájékoztatást adott a Társaság: https://www.zoldhid.hu/blog/tajekoztato-rendkivuli-intezkedesekrol. A rendkívüli intézkedések folytatásaként most a házhoz menő és a gyűjtőpontos zöldhulladék-gyűjtés nyári ütemezésében történtek átalakítások.

2020-03-27 00:00:00

Zöldforgó a környezettudatos gyermekekért

A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. telephelyén forgott a Zöldforgó Élménynap-projekt kisfilmje, amely a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára kívánja felhívni a figyelmet. A társaságunk számára is fontos kezdeményezés célja, hogy megszólítása a gyermekeket és könnyen befogadhatóan tanítsa őket többek között a klímaváltozásról, az energiapazarlásról, a túlfogyasztás és az élővizek szennyezéséről.

2020-03-25 00:00:00

Csökkentsük együtt a balesetveszélyt!

A jelenlegi veszélyhelyzetben kiemelten fontos, hogy megfeleljünk azoknak a szabályoknak, amelyek biztonságosabbá teszik az életünket. A következő kérések betartásával segítenek kollégáink és az eszközpark megvédésében, ezzel pedig hozzájárulnak a hulladékgazdálkodás zavartalan működéséhez.

2020-03-24 00:00:00

A hulladékszállítás nem áll le a veszélyhelyzet ellenére sem!

Társaságunk ezúton is szeretné megnyugtatni az aggódó Ügyfeleket, hogy szolgáltatóként a rendkívüli körülmények ellenére is eleget teszünk a jogszabályok által előírt feladatunknak. A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata számos megkeresést kapott arra vonatkozóan, hogy a koronavírus miatt elrendelt vészhelyzet okán leáll-e a hulladékszállítás.

2020-03-18 00:00:00

Tájékoztató rendkívüli intézkedésekről

A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft – a Magyarországon kialakult járványügyi veszélyhelyzet tükrében – különböző, a szolgáltatást érintő változtatásokat vezet be, amelyekről bővebben itt olvashat.

2020-03-16 00:00:00

„Hulladékvadász” applikáció az illegális hulladék ellen

Egy olyan digitális kezdeményezésre kívánjuk felhívni a figyelmet, amely lehetővé teszi, hogy bárki „hulladékvadásszá” váljon: egy közös online adatbázisba könnyen és gyorsan felvezethesse, ha illegálisan elhelyezett hulladékkal találkozik, esetleg társakat találjon környezete szebbé tételére. Ez a „Hulladékvadász”.

2020-03-10 00:00:00

Megújult online lomtalanítási igénybejelentő honlapunkon

A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. idén is lehetőséget biztosít a házhoz menő lomtalanítás igénybevételére, amelyet a megújult, okoskészülékre is optimalizált online igénylő formanyomtatvány kitöltésével rendszerezettebben és egyszerűbben tehetnek meg az Ügyfelek.

2020-03-09 00:00:00

Megkezdtük a gyűjtőedényekre kiragasztott matricák ellenőrzését

Márciusban kollégáink a hulladékgyűjtési napok alkalmával ellenőrzik, hogy az Ügyfelek edényzetén megtalálható-e a szolgáltatás igénybevételére feljogosító matrica, amelyet a 2019. utolsó negyedéves számla mellékleteként kaptak meg az arra jogosultak. Amennyiben ez hiányzik, munkatársaink egy figyelmeztető matricát ragasztanak ki az edényzetre, konténerre (kukákra), aminek mintaképét itt láthatják.

2020-03-02 00:00:00