Rólunk

Kedves Ügyfelünk!


Az Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi  Önkormányzati Társulás, mint többségi tulajdonos döntése alapján az eddigi közszolgáltató, a Zöld Híd Régió Nkft. tevékenységét és dolgozói állományát teljes körűen és folytatólagos üzemmódban a Társulási Tanács 22/2016. (XI.24.) számú határozatának h) pontja alapján létrehozott Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. vette át 2017. április 01-től.

zoldTársaságunk célja a korszerű és biztonságos hulladékgazdálkodás biztosítása a Társulás területén élők számára. Kiemelt feladataink közé tartozik a nógrádmarcali és a kerepes, Ökörtelek-völgyi Regionális Hulladékkezelési Központok, valamint a bernecebaráti és nagymarosi telephelyek üzemeltetése, a hulladékok minél teljesebb körű feldolgozása, valamint az NHKV Zrt. által kialakított, nagyrészt a Társulás területével megegyező, Észak-Pesti Régió közszolgáltatási feladatainak ellátása.

NM épület2017. április 1-től a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. mintegy 300 alkalmazottal 4 gyűjtőkörzetben heti 391 gyűjtőjárattal végzi 96 ezer címről a maradék, vegyes hulladék, a házhoz menő és gyűjtőszigetes szelektív hulladék, valamint a házhoz menő vagy gyűjtőpontos zöldhulladék gyűjtését, valamint évi egy alkalommal az ingyenes lomtalanítást. Mindez 97 település közel 300 ezer lakosának közszolgáltatását jelenti.

 

Zöld Híd B.I.G.G. Nkft.