Hasznos

Elmaradt a kommunális és szelektív hulladék begyűjtése Verőce üdülő területének egyes utcáiban

tovább
2019.04.24
Tisztelt Lakosok! Tegnap (április 23-án) technikai okok miatt elmaradt a kommunális és szelektív hulladék begyűjtése Verőce üdülő területén a következő utcákban: Vasút sor, Botond utca, Előd utca, Borbélyhegy dűlő, Magyarma dűlő, Magyarkúti út, valamint egész Magyarkút területe. A pótlásra ezen a héten kerül sor. Kérjük szíves türelmüket!

Elmarad a kommunális és a szelektív hulladék begyűjtése Verőce üdülő területén

tovább
2019.04.18
Tisztelt Lakosok! Április 22-én (hétfőn) technikai okok miatt elmarad a kommunális és a szelektív hulladék begyűjtése Verőce üdülő területén. A gyűjtés pótlása április 23-án (kedden) történik. Kérjük szíves türelmüket!

Elmarad a kommunális és a zöldhulladék begyűjtése Verőce üdülő területén

tovább
2019.04.15
Tisztelt Lakosok! A mai napon (április 15-én) technikai okok miatt elmarad a kommunális és a zöldhulladék begyűjtése Verőce üdülő területén. A gyűjtés pótlás holnap (április 16-án) történik. Kérjük szíves türelmüket!

Elmaradt a zöldhulladék begyűjtése Kerepes és Sződ településeken

tovább
2019.04.12
Tisztelt Lakosok! A mai napon (április 12-én) elmaradt a zöldhulladék begyűjtése Kerepes és Sződ településeken. A gyűjtés pótlása április 13-án, szombaton történik. Kérjük szíves türelmüket!

Hulladékgyűjtó zsákok Bánk, Csörög, Dány és Verőce üdülőterületein élők részére

tovább
2019.04.11
Tisztelt Üdülős és Üdülőövezetben élő Állandó Lakók/Ingatlantulajdonosok! Az Önök részére biztosított zsákátvételi időpontok április 6-ai dátummal lejártak. A továbbiakban személyes ügyfélszolgálatainkon keresztül juthatnak a zsákokhoz.

Elmarad a zöldhulladék begyűjtése Bercelen

tovább
2019.04.11
Tisztelt Lakosok! Technikai okok miatt a mai napon (április 11-én) elmarad a zöldhulladék begyűjtése Bercel településen. Pótlása április 13-án (szombaton) történik. Kérjük szíves türelmüket!

Elmaradt gyűjtőjáratok Nagymaros és Hont egyes utcáiban

tovább
2019.04.09
Tisztelt Lakosok! A mai napon (április 9-én) elmaradt a zöldhulladék begyűjtése Nagymaros település 2-es körzetében, pótlása április 13-án (szombaton) történik. Elmaradt a kommunális hulladék begyűjtése Hont településen a Dózsa György utca egy részén, pótlása holnap (április 10-én) történik. Kérjük szíves türelmüket!

Elmaradt a kommunális hulladék begyűjtése Nagymaroson, a Diófa utcában

tovább
2019.04.08
Tisztelt Lakosok! A mai napon (április 8-án) Nagymaroson a Diófa utcában az ott parkoló autók akadályozzák a gyűjtőjármű közlekedését, ezért elmaradt a kommunális hulladék begyűjtése. Pótlása előreláthatólag holnap (április 9-én) történik, de a probléma fennállása esetén jövő héten tudjuk pótolni a járatot. Kérjük szíves türelmüket!

Zöldhulladék gyűjtés Érsekvadkerten és Rétságon

tovább
2019.04.04
Tisztelt Lakosok! Műszaki okok miatt Érsekvadkert és Rétság településeken csütörtöki (04.04.) és pénteki (04.05.) napok helyett szombaton (április 6-án) fogjuk gyűjteni a zöldhulladékot. Kérjük szíves türelmüket!

Elmaradt gyűjtőjáratok Kismaros és Nagymaros egyes utcáiban

tovább
2019.04.02
Tisztelt Lakosok! Tegnap (április 1-jén) elmaradt a zöldhulladék begyűjtése Kismaros, valamint a szelektív hulladék begyűjtése Nagymaros egyes utcáiban. Pótlásuk a mai napon (április 2-án), illetve a mai naptól folyamatosan, de legkésőbb szombaton (április 6-án) történik. Kérjük szíves türelmüket!
1  2  3  4  5  >  [21]