Programkínálat

 

 

Az Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás (továbbiakban: Társulás) működteti a Zöld Híd Program néven futó szemléletformáló tevékenységét, ennek keretében kibővített, korosztályokra szabott oktatási kínálattal várja hulladékkezelő központjaiban a látogató csoportokat. A 2017-2018-as tanévben a Zöld Híd Program a megszokott elemeken túl további új, színes, friss tartalmakat is kínál. A Kerepes, Ökörtelek-völgyben és Nógrádmarcalban található központjaink egész évben továbbra is díjmentesen látogathatóak.


Az látogatócsoportok korosztályukhoz igazított, tematikailag egymásra épülő előadásokon és üzemi bejáráson vehetnek részt, amely során megismerkedhetnek a beérkező hulladékok útjával, a feldolgozások, újrahasznosítások módszereivel és a szelektív hulladékgyűjtés jelentőségével. Valamennyi interaktív foglalkozást saját készítésű szórakoztató, oktatási filmkínálatunkkal is gazdagítjuk.


A Zöld Híd Program részletes, helyszíni kínálatát ide kattintva érheti el.

A látogatások kényelmét és zökkenőmentességét saját autóbusszal biztosítjuk, amelyet előzetes egyeztetést követően, minimum 25 fő esetén a Társulás díjmentesen biztosítja a társulási települések csoportjainak.

 


Érdeklődés és további kérdések esetén oktatási referenseink készséggel állnak rendelkezésükre!
Enyedi Bettina oktatási referens: +3620/458-7492; enyedi.bettina@zoldhid.hu